Kiviniityn Kotieläinpuisto

Unohtumattomia elämyksiä ja hauskaa tekemistä koko perheelle

Kiviniityn Kotieläinpuisto on suosittu retkikohde kaikenikäisille ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä eläinten parissa sekä hauskaa tekemistä koko perheelle. Puistomme sijaitsee Sastamalassa valtatie 11:n varrella 45 kilometrin päässä Tampereelta.

Kiviniityn Kotieläinpuistossa on lähes neljäkymmentä eläinlajia, erikoisuuksina muun muassa jakkihärkä, guanakot, nandut, porot, riikinkukot, villisiat, kettu, kauriit ja joutsenet .

Puistossamme on myös tuttuja maatilan eläimiä kuten lampaita ja vasikoita, joita saa silittää ja joille saa syöttää ruohoa. Eläinten lisäksi lapsille on paljon aktiviteetteja, kuten trampoliinit, pomppulinna, polkuautot, peräkärryajelu ja leikkikenttä.

Puistossa on kesäkahvila ja useita grillikatoksia, joissa voit syödä omia eväitä. Katoksissa on vapaasti käytettävissä polttopuita, muurikka ja mikro.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Kiviniityn Kotieläinpuisto

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.