Tapahtumat

Vinkkaa kaverille:

Peikkovuori herää henkiin Ellivuoressa!

perjantai, 21.7.2017 - kello 12:00

Peikkovuoren suuri Kanto herää henkiin ja kertoo tarinaa peikkoväestä ja metsäneidon kadonneesta ilosta. Tervetuloa Peikkovuoren avajaisiin pe 21.7. klo 12- 18! Peikkovuori sijaitsee Sastamalan Ellivuoressa polkujen päässä metsässä Kivilinnan kupeessa. (hotellilta 800 m matkaa kivilinnalle päin)
Kannon uumenista löytyy Satuhetki peikkoineen. Kannossa voi rauhoittua kuuntelemaan äänisatua peikkokirjasta nimeltä, Kadonnut ilo. Satupolulla voi nauttia metsässä liikkumisesta ja etsiä metsänneidon iloa sekä vuorenpeikkoja.

Peikkokylä sijaitsee syvällä metsässä jylhien kallioiden juurella. Siellä asuu vuorenpeikkoja. Kylään löytää, jos suuntaa kohti pilviä, hämyisten metsien halki, polkujen poikki, sinne missä valonsäde osuu maahan ja saa vanhat kuuset näyttämään lempeiltä vanhuksilta. Kylässä on suuri harmaa kanto. Kanto on edelleen hyvässä kunnossa, siinä on jotenkin epäluonnollisesti henki tallella. Peikot lähtevät vaaroja uhmaten etsimään metsänneidon kadonnutta iloa. Metsäpolut vievät peikkoja syvälle metsään ja syksyinen metsä paljastaa heille salaisuuksiaan metsän elämästä. He tapaavat matkallaan myyttisiä olentoja ja joutuvat vaaroihin, joita he eivät osaa aavistaakaan. Ilon etsiminen osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi. Peikkovuorella on aamu valkenemassa, lähde seikkailemaan peikkojen mukaan!
Lisätietoa sivulla peikkovuori.fi, löydät peikkovuoren myös facebookista!

Tiedustelut: Anne-Mari Finska 0505827903

Ellivuori Sastamala Kivilinna
Ellivuorentie
38200 Sastamala