Sastamalan & Punkalaitumen seudun matkailusivusto
Vinkkaa kaverille:

Heinähurahdus

lauantai, 22.7.2017 - kello 17:00

Itämaisen tanssin yhdistys Warda ry ja Kintunperän Seinäruusut -esiintyjäryhmä järjestävät huumoripitoisen kesätapahtuman Sastamalan Kiikoisissa, Lasistudio Jan Torstenssonin pihapiirissä ja sisätiloissa.

Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa.

Tapahtumassa kesähiihtokisa \”Kretonkiteryleeni-hiihto\”, itämaisen tanssin triathlon (lajeina kamelimaraton, tanssikepinviskaus ja pikamatka vapaasti valittavalla värinällä), Kintunperän Kiärrätyspurpurin juhlapoloneesi -tanssiesitys, lisäksi muitakin tanssiesityksiä, puffetti ja makkaranmyyntiä.
Urheilulliset kilpailut käydään ulkotilassa säällä kuin säällä. Tapahtuma soveltuu koko perheelle.

Kretonkiteryleeni-hiihtoon ja itämaisen tanssin triathloniin ilmoittautumismaksu on 5 € / osallistuja. Maksuun sisältyy toupinkitarjoilu, kunniakirja ja tarvittessa hiihtovälineiden ja/tai tanssikepin lainaus. (Hiihtoasuja ei lainata, vaan kilpailijat käyttävät omia asujaan.)
Hiihtokisassa on neljä kilpailusarjaa: alle 18-vuotiaat, naiset, miehet ja doupatut. Paras hiihtoasu palkitaan!
Kilpailijalla voi olla käytössään kintunperäläisen tyylin mukainen taiteilijanimi, jolla hän osallistuu kisamittelöihin.

Tapahtuman suojelijana toimii herra Kintunperän Pormestari.

Lämpimästi, suorastaan kuumasti tervetuloa!!! 🙂

Tiedoksi:
Kilpailijoista ja kilpailuista julkaistaan kuvia ja videonäytteitä Wardan ja/tai Kintunperän Seinäruusujen Facebook-sivuilla. Tapahtuma on julkinen ja kilpailuihin osallistumalla, sekä tapahtumassa läsnäolemalla annetaan ilman erillistä lupaa suostumus kuvamateriaalien julkaisuun ja mahdolliseen myöhempään käyttöön Wardan ja Kintunperän Seinäruusujen toimintaan liittyvissä julkaisuissa.

Lisätietoja voi udella Ninalta:
Nina Virolainen p. 050 401 0620

Tiedustelut: Nina Virolainen 0504010620

Lasistudio Jan Torstensson
Kiikostentie 8
38360 Sastamala