Sastamalan & Punkalaitumen seudun matkailusivusto
Vinkkaa kaverille:

Muistojen vuosikymmenet -konsertti

sunnuntai, 19.3.2017 - kello 15:00

Tammer-Hanurit järjestää sunnuntaina 19.3.2017 klo 15.00 Vammalan Seuratalolla konsertin \”Muistojen vuosikymmenet\”. Ohjelmassa kuullaan Tammer-Hanurien esittämänä suomalaisen kevyenmusiikin suosikkisävelmiä 20-luvulta aina nykypäivään. Konserttiin valitut kappaleet ovat suomalaisten säveltäjien ja sanoittajien tekemiä ja ne sopivat laulettaviksi harmonikkaorkesterin säestyksellä.

Konsertti nostaa esiin sitä suomalaisen musiikin osa-aluetta, josta Suomen kansa on ammentanut voimaa eri vuosikymmeninä. Ohjelma ylittää sukupolvien rajat ja sopii hyvin kaikenikäisille. Samalla valittu musiikki luo hyvää mieltä ja antaa voimia jaksaa arjessa. Kappaleet tuovat mieleen muistoja, joiden myötä voi palata mielikuvissaan ajassa taaksepäin aina sotavuosiin asti ja pidemmällekin. Väliajalla Tammer-Hanurit tarjoaa 35-vuotisen taipaleensa kunniaksi yleisölle pullakahvit.

Liput 12 €, sisältää pullakahvit. Ovelta klo 14 alkaen tai ennakkoon Tyrvään Kirjakauppa (vain käteisellä) ja Harmonikkaliiton lippukauppa (liput.harmonikkaliitto.fi).

Konsertti on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. 170319 Muistojen vuosikymmenet

Järjestää Tammer-Hanurit ja Sastamalan kulttuuripalvelut

Tiedustelut: Eerik Mäkinen 0503671423

Vammalan Seuratalo
Marttilankatu 35
38200 Sastamala